'Riga Boya Coonex Paint Çocuk Oyunları Festivali'

'Riga Boya Coonex Paint Çocuk Oyunları Festivali' kapsamında çocuklara Karagöz Hacivat gölge oyunu sergilendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2012 22:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Riga Boya ve Coonex Painti'in sponsorluğunda Adana Tiyatro Merkezi'nde sergilenen oyun öncesi Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polisler çocuklara okuma kitabı dağıttı.

Festivalin yapımcılığını üstlenen Tiyatro ve Sinema oyuncusu Ergün Özfırıncı, "Sanata ve sanatçıya katkılarından dolayı ve yaptığı sosyal sorumluluk projeleri için Riga Boya ve Coonex Paint Onursal Başkanı Mahmut Tuncel' teşekkür ediyorum. bir boya fabrikasının çocuk oyunları festivali yapılıyor. Duysam inanmazdım. Ama biz yapıyoruz" dedi.

Mahmut Tuncel ise, çocuk oyunları festivalini renkli bir dünya ve renkli bir gelecek için düzenlediklerini belirterek, "Bu festivalin en büyük özelliği toplumun her kesimden çocukların bir araya gelmesi. Beni en çok heyecanlandıran ise daha önce tiyatroya hiç gitmemiş çocukların tiyatro ile tanışması olacak" diye konuştu.

6 gün sürecek festival kapsamında çoğu daha önce tiyatroya gitmemiş çocuklardan oluşan gruplar için Karagöz Hacivat, Uykucuk ve Yammy Yammy adlı çocuk oyunları sahnelenecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber